,

ДИЕТ МАРГАРИН 240гр

Овој маргарин има мека и еластична, лесно мазива структура. Поради тоа што содржи помала количина на масти, можат да го користат и луѓето кои имаат покачена телесна тежина. Диет маргаринот има светла жолта боја и истиот е без присуство на туѓи мириси и вкусови. Се пакува во пластични чаши. Чувањето е на температура до 10°С, во ладилник, 6 месеци.

0%
  < Назад

  ДИЕТ МАРГАРИН 240гр

  Овој маргарин има мека и еластична, лесно мазива структура. Поради тоа што содржи помала количина на масти, можат да го користат и луѓето кои имаат покачена телесна тежина. Диет маргаринот има светла жолта боја и истиот е без присуство на туѓи мириси и вкусови. Се пакува во пластични чаши. Чувањето е на температура до 10°С, во ладилник, 6 месеци.

  barcode

  5310041004925

  18 парчиња во картонска кутија

  240гр.

  0%
   < Назад

   ДИЕТ МАРГАРИН 240гр

   Овој маргарин има мека и еластична, лесно мазива структура. Поради тоа што содржи помала количина на масти, можат да го користат и луѓето кои имаат покачена телесна тежина. Диет маргаринот има светла жолта боја и истиот е без присуство на туѓи мириси и вкусови. Се пакува во пластични чаши. Чувањето е на температура до 10°С, во ладилник, 6 месеци.

   barcode

   5310041004925

   18 парчиња во картонска кутија

   240гр.