,

ВИНСКИ ОЦЕТ 1Л

Бистра течност со темно црвена боја, кисел вкус и мирис на вино. Винскиот оцет се пакува во ПЕТ шишиња. Рокот на употреба е неограничен.

0%
  < Назад

  ВИНСКИ ОЦЕТ 1Л

  Бистра течност со темно црвена боја, кисел вкус и мирис на вино. Винскиот оцет се пакува во ПЕТ шишиња.

  Рокот на употреба е неограничен.

  barcode

  5310041000880

  12 шишиња во термо фолија

  1л .

  0%
   < Назад

   ВИНСКИ ОЦЕТ 1Л

   Бистра течност со темно црвена боја, кисел вкус и мирис на вино. Винскиот оцет се пакува во ПЕТ шишиња.

   Рокот на употреба е неограничен.

   barcode

   5310041000880

   12 шишиња во термо фолија

   1л .