,

СОФТ МАРГАРИН КРИСТАЛ 20ГР

Кристал Софт маргарините се произведени од висококвалитетно сончогледово масло и растителни масти. Хранливи се, лесно се мачкаат и имаат пријатен мирис. Овие производи се исто така и витаминизирани, што дополнително ја зголемува нивната хранлива вредност. Кусо кажано, Софт маргарините се најдобар пријател на вашиот леб.

0%
  < Назад

  СОФТ МАРГАРИН КРИСТАЛ 20ГР

  Кристал Софт маргарините се произведени од висококвалитетно сончогледово масло и растителни масти. Хранливи се, лесно се мачкаат и имаат пријатен мирис. Овие производи се исто така и витаминизирани, што дополнително ја зголемува нивната хранлива вредност. Кусо кажано, Софт маргарините се најдобар пријател на вашиот леб.

  barcode

  5310041001108

  48 парчиња во картонска кутија

  20гр.

  0%
   < Назад

   СОФТ МАРГАРИН КРИСТАЛ 20ГР

   Кристал Софт маргарините се произведени од висококвалитетно сончогледово масло и растителни масти. Хранливи се, лесно се мачкаат и имаат пријатен мирис. Овие производи се исто така и витаминизирани, што дополнително ја зголемува нивната хранлива вредност. Кусо кажано, Софт маргарините се најдобар пријател на вашиот леб.

   barcode

   5310041001108

   48 парчиња во картонска кутија

   20гр.